WQM kan het volledige traject naar ISO 9001 certificering voor u begeleiden. Voor een totale begeleiding, van nulmeeting tot en met de begeleiding van uw certificering audit, werken wij met een aanneemsom, waarmee u precies weet wat u van ons kunt verwachten en voor welke prijs.
Lees verder >
WQM kan het volledige traject naar ARBO RI&E toetsing voor u begeleiden. Voor een totale begeleiding, van nulmeeting/ inventarisatie tot en met de succesvolle toetsing, werken wij met een aanneemsom, waarmee u precies weet wat u van ons kunt verwachten en voor welke prijs.
Lees verder >
WQM kan het volledige traject naar ISO 15224 certificering voor u begeleiden. Voor een totale begeleiding, van nulmeeting tot en met de begeleiding van uw certificering audit, werken wij met een aanneemsom, waarmee u precies weet wat u van ons kunt verwachten en voor welke prijs.
Lees verder >
WQM kan het volledige traject naar ISO 45001 certificering voor u begeleiden. Voor een totale begeleiding, van nulmeeting tot en met de begeleiding van uw certificering audit, werken wij met een aanneemsom, waarmee u precies weet wat u van ons kunt verwachten en voor welke prijs.
Lees verder >
ISO certificering ISO9001 Nen-15224 begeleiding WQM
WQM kan het volledige traject naar ISO 14001 certificering voor u begeleiden. Voor een totale begeleiding, van nulmeeting tot en met de begeleiding van uw certificering audit, werken wij met een aanneemsom, waarmee u precies weet wat u van ons kunt verwachten en voor welke prijs.
Lees verder >
WQM kan het volledige traject naar VCA certificering voor u begeleiden. Voor een totale begeleiding, van nulmeeting/inventarisatie tot en met de begeleiding van uw certificering audit, werken wij met een aanneemsom, waarmee u precies weet wat u van ons kunt verwachten en voor welke prijs.
Lees verder >
ISO certificering ISO9001 begeleiding WQM VCA